Samma berättelse

Berättelser om oss och andra, med inspiration från Västmanlands läns museums arkiv. I Länsmuseets arkiv finns gamla foton, kartor, dagböcker, brev… Ett rum fullt av minnen, och glömska. Ett omfattande material som berättar mycket om hur människor levde förr. Inom Länsmuseets projekt Kreativa Möten startade en skrivarcirkel i arkivet under ledning av skrivarpedagogen Annelie Salminen. Skribenter från bland annat föreningen Arospennor letade bland de gamla dokumenten och hittade inspiration till ett antal texter, som nu presenteras i form av boken Samma berättelse.

Samma berättelse är en samling texter, där jag medverkar med både prosalyrik, lyrik och prosatexter. Boken finns att beställa via Västmanlands Länsmuseums hemsida. En bit ned på sidan hittar du boken och information om hur du beställer den.

Skulle du vara intresserad av att köpa ett signerat exemplar av boken, har jag fem exemplar i min ägo, som kan gå till försäljning. Boken kostar 100 kronor (frakt ingår). Hör av dig till mig på j.m.holmstrom@gmail.com om du vill köpa ett exemplar.

ISBN: 978-91-85397-99-0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar